Vesti


MSUB Newsletter

Budite informisani o našim aktivnostima


Pratite nas...

Facebook Twitter Facebook FacebookRadno vreme


Muzej savremene umetnosti

Ušće 10, blok 15, Beograd
Radno vreme: od 10:00 do 18:00, četvrtkom od 10:00 do 22:00
Utorkom je Muzej zatvoren za publiku
Cena ulaznice je 300 dinara
Grupne ulaznice su 200 dinara
Za studente, učenike srednjih i osnovnih škola, penzionere ulaznica je 150 dinara
Svake srede ulaz je slobodan.

****

Salon Muzeja savremene umetnosti

Pariska 14, Beograd
Radno vreme: od 12:00 do 20:00, osim utorkom
Ulaz slobodan

****

Galerija-legat Milice Zorić i Rodoljuba Čolakovića

Rodoljuba Čolakovića 2, Beograd
Radno vreme: od 12:00 do 20:00, osim utorkom
Ulaz slobodan

Poziv za volontiranje, Muzej savremene umetnosti

izložbe | 15.09.2017Poziv za volontiranje

Nakon deset godina renovirana zgrada Muzeja savremene umetnosti na Ušću ponovo se otvara za javnost 20. oktobra 2017. godine.

Pozivamo sve zainteresovane da se priključe timu Muzeja u organizaciji otvaranja od 18. do 27. oktobra. Angažovanim volonterima nudi se prilika da steknu dragoceno iskustvo i da bliže upoznaju rad Muzeja.

U zavisnosti od interesovanja i afiniteta, volonteri će imati priliku da rade na sledećim poslovima: dočeku gostiju iz inostranstva, pružanju informacija i komunikaciji sa publikom.

Zainteresovane kandidate, pozivamo da popune online prijavu najkasnije do 29. septembra 2017. godine. Kandidati koji uđu u uži izbor, biće pozvani na razgovor do 5. oktobra 2017. godine. 

Poželjno je da kandidat ispunjava sledeće uslove: poznavanje engleskog jezika, komunikativnost i sposobnost rada u timu. 

Za sve informacije obratite se na broj telefona 011 36 76 288 (lokal 103) ili mejlom na adresu volonteri@msub.org.rs
Muzej savremene umetnosti je osnovan 1965. godine i od tada svoju izlagačku politiku zasniva na predstavljanju najznačajnijih umetnika, razdoblja, pokreta i tendencija jugoslovenske, srpske i inostrane umetnosti 20. i 21. veka. Takođe, MSUB je na evropskoj i svetskoj mapi moderne i savremene umetnosti stekao zavidnu reputaciju koja je otvorila mogućnost intenzivne međunarodne saradnje sa relevantnim institucijama, kustosima i kritičarima. Raznovrsnošću svojih programa, istraživačkim i pedagoškim radom, intenzivnom međunarodnom saradnjom i otvorenošću za različite oblike kulturnih aktivnosti i saradnje, MSUB danas predstavlja važan činilac umetničkog i kulturnog života Beograda i Srbije.