Vesti


MSUB Newsletter

Budite informisani o našim aktivnostima


Pratite nas...

Facebook Twitter Facebook Facebook


Iskazivanje interesovanja za vakcinisanje protiv COVID-19

Radno vreme


Muzej savremene umetnosti
Ušće 10, blok 15, Beograd

Radno vreme: 12:00-20:00
Vikendom: 10:00 - 18:00
Utorkom je Muzej zatvoren za publiku.

Cena ulaznice: 500 rsd
Studenti, učenici osnovnih i srednjih škola, penzioneri, korisnici EYCA, City Card i City Pass kartica: 250 rsd

Pravo na besplatan ulaz:
Lica sa invaliditetom, trudnice, predškolska deca, profesori, docenti, asistenti i studenti istorije umetnosti, arhitekture, likovne i priminjene umetnosti, novinari, zaposleni iz srodnih kulturnih ustanova, članovi ICOM-a, AICA, IKT, ULUS-a, ULUPUDS-a i drugih strukovnih udruženja.

Informacije o grupnim posetama i vođenjima možete dobiti od 9 do 18h, na broj telefona 063-862-3129, i na info@msub.org.rs

Popusti se ostvaraju uz pokazivanje legitimacije na blagajni Muzeja.
Ulaz je besplatan svake srede.

****

Salon Muzeja savremene umetnosti
Pariska 14, Beograd

Radno vreme: 12:00-20:00 Utorkom je Salon zatvoren za publiku. Ulaz u Salon je besplatan.

****

Galerija-legat Milice Zorić i Rodoljuba Čolakovića

Rodoljuba Čolakovića 2, Beograd

Radno vreme: 12:00-20:00
Utorkom je Legat zatvoren za publiku.
Ulaz u Legat je besplatan.

EKRANmsub

Projekat EKRANmsub podrazumeva video snimak razgovora sa umetnicima, izlagačima, autorima, i prezentaciju trenutnih izložbi i projekata Muzeja savremene umetnosti. Razgovor sa izlagačima i autorima izložbi vodi kustos Muzeja ili kustos zadužen za izložbu van institucije, a za potrebe snimanja i on line postavljanja na sajt MSUB i Youtube kanal muzeja. EKRANmsub ima za cilj da promoviše temu i sadržaj aktuelne izložbe, kao i da ideje i namere izlagača dodatno artikuliše, učini razumljivijim i prihvatljivijim za publiku i širu javnost. Intervjui su fokusirani na metode, inspiracije i ideje predstavljenih. Kroz ospoljavanje programa na ovaj način, Ekran Msub ima nameru da deluje edukativno i informativno.

EKRANmsub je osmišljen s namerom da promoviše neophodnu komunikaciju između umetničkog rada-institucije - publike, i da podstakne aktivnu razmenu i saradnju između umetnika i kustosa, i dijalog sa / o umetnosti prenese na publiku. Publika će na taj načinimati bolji, lakši i prisniji uvid u namere, mogućnosti i vrednosti realizovanih izložbi i projekata...

Forma EKRANA će se menjati vremenom, ukljućivaće umetnike i kustose sa strane, nezavisno od trenutne izložbe MSUB, i težiće da se oformi u aktivnu platformu koja prati aktuelnosti na sceni.

Autor projekta: Una Popović, kustos Salona Muzeja savremene umetnost
Kamera i montaža: Vladimir Šojat, profesionalni montažer RTV B92 i vizuelni umetnik