Vesti


MSUB Newsletter

Budite informisani o našim aktivnostima


Pratite nas...

Facebook Twitter Facebook Facebook


Iskazivanje interesovanja za vakcinisanje protiv COVID-19

Radno vreme


Muzej savremene umetnosti
Ušće 10, blok 15, Beograd

Radno vreme: 12:00-20:00
Vikendom: 10:00 - 18:00
Utorkom je Muzej zatvoren za publiku.

Cena ulaznice: 500 rsd
Studenti, učenici osnovnih i srednjih škola, penzioneri, korisnici EYCA, City Card i City Pass kartica: 250 rsd

Pravo na besplatan ulaz:
Lica sa invaliditetom, trudnice, predškolska deca, profesori, docenti, asistenti i studenti istorije umetnosti, arhitekture, likovne i priminjene umetnosti, novinari, zaposleni iz srodnih kulturnih ustanova, članovi ICOM-a, AICA, IKT, ULUS-a, ULUPUDS-a i drugih strukovnih udruženja.

Informacije o grupnim posetama i vođenjima možete dobiti od 9 do 18h, na broj telefona 063-862-3129, i na info@msub.org.rs

Popusti se ostvaraju uz pokazivanje legitimacije na blagajni Muzeja.
Ulaz je besplatan svake srede.

****

Salon Muzeja savremene umetnosti
Pariska 14, Beograd

Radno vreme: 12:00-20:00 Utorkom je Salon zatvoren za publiku. Ulaz u Salon je besplatan.

****

Galerija-legat Milice Zorić i Rodoljuba Čolakovića

Rodoljuba Čolakovića 2, Beograd

Radno vreme: 12:00-20:00
Utorkom je Legat zatvoren za publiku.
Ulaz u Legat je besplatan.

Nastavnički klub


Program je namenjen predavačima osnovnih i srednjih škola koji primenjuju savremene metode nastave koristeći integrativne teme i resurse okruženja.

Istraživanja o mogućnostima uključivanja muzejskih zbirki u obrazovni proces koja su sprovedena u okviru edukativnih programa Muzeja savremene umetnosti u Beogradu, unutar razvojnih koncepcija projekata Dečiji klub MSUB (program za edukaciju dece uzrasta 5 do 15 godina) i Omladinski klub MSUB (program za edukaciju srednjoškolaca) pokazala su da učešće muzejskih zbirki u procesu učenja koji se bazira na integrativnom i interdisciplinarnom principu otvara prostor u školskom kurikulumu za direktnu komunikaciju muzeja i škola. U tom smislu program ispituje konkretne modele rada sa učenicima koji mogu da se primene u kurikularnoj koncepciji i razvija nove modele rada sa školama.

  • Program Otvorena vrata obezbeđuje direktnu komunikaciju Muzeja (odgovarajućih muzejskih potencijala) i škola. Svakog radnog dana, od 10 do 14 časova, uz prethodnu najavu, nastavnici imaju mogućnost da zakažu konsultacije sa kustosom pedagogom oko realizacije delova njihovih nastavnih aktivnosti u Muzeju.
  • Seminar: Korišćenje umetničkog dela za kreiranje aktivne nastave u osnovnom i srednjem obrazovanju (akreditacija broj 364 u Katalogu programa stalnog stručnog usavršavanja nastavnika, vaspitača, stručnih saradnika i direktora za školsku 2011/2012, Zavoda za unapređenje obrazovanja i vaspitanja, Beograd, 2011.) 

Nastavnički klub
Nastavnički klub
Nastavnički klub
Nastavnički klub
Nastavnički klub